Ljubavni hrosokop 18.2.2012

Published Listopad 10, 2012 by Anonimni

Ulazite u sve bolje ljubavno razdoblje kad će biti sve više prilika za zbližavanja. Oni koji su još sami mogli bi imati malih problema oko usklađivanja poslovnih ambicija i privatnog života. Nešto slično mučit će i vezane, ali oni će svoj dnevni raspored već organizirati tako da stignu na sve. Saznajte više u astro&tarot centru: Vodenjak – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.

U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Škorpionom i Jarcem. Ljubavni horoskop Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. oktobra. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo. VODOLIJA Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. oktobra. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: